Cazare Leordina

Pensiunea Miraj este situată în comuna Leordina şi este locul ideal de cazare pentru cei ce vor sa viziteze Maramuresul istoric. Vă pune la dispoziţie 10 camere, frigider, masă de ping-pong, TV, internet, parcare, grădină, room service, terasă, sală de mese, livadă.

Pensiunea Mihalca  şi Pensiunea Vişovan din Petrova organizează excursii în zone cu o panoramă deosebită în jurul pensiunii. Pensiunile vă pun la dispoziţie diferite activităţi recreative şi de agrement, plimbări cu căruţa sau sania în funcţie de anotimp.

Pensiunea Elizabeta în comuna Leordina vă pune la dispoziţie 7 camere elegante şi modern amenajate, restaurant cochet, terasă cu separeu rustic, un meniu diversificat ce acoperă atât bucătăria tradiţională românească cât şi cea internaţională.

Din localitatea Ruscova, un drum pietruit coteste la dreapta si traverseaza raul Ruscova pe Valea Dragmirov. Drumul de aproximativ 4 km va duce pana la poarta Conacului Drăhneilor. Conacul este construit din lemn de brad sculptat si asezat pe fundatie de piatra. Acoperisul este din sindrila, tipic constructiilor traditionale din Maramures. Conacul vă pune la dispoziţie un restaurant traditional, camere cu baie, bucătărie şi diverse activităţi de agrement.